¿Qui som nosatres?

Avant Torrent, naix en la ciutat de Torrent, en l’objectiu de ser una de les forçes politiques  valencianistes, que defenga i escolte els problemes de tots els ciutadans. 
AVANT es un partit politic de recent creacio.
Esta formacio, va ser legalisada el 29 de març del 2016, i provè de l’idea d’una confluencia de gent de centre, jove, moderna i valencianista. El seu nom i logo, prove d’una anterior formacio o coalicio que se va presentar en les eleccions de decembre de 2015.
Actualment, AVANT, te un acort total en el partit, Los Verdes Ecopacifistas de Centro Moderado (ALIANÇA VALENCIANA) i que de fet treballa conjuntament per a dur a esta terra a on es mereix, per defendre els interessos del Poble Valencià, la seua idiosincracia i principalment a la seua gent.
AVANT, que te com a marques; Avant Alacant, Avant Castello i Avant Valencians, està en ple proces d’expansio i la seua meta es ocupar un centre valencià i valencianiste, que lluite per la gent i per nostres interessos valencians, i com a tal es presenta en societat, com un partit jove, social, obert, democratic i valencianiste.
AVANT utilisa i fomenta la Llengua Valenciana en Normes del Puig, creu en l’igualtat de les persones, i fomenta els valors de l’educacio i el respecte.
AVANT està fent reunions per tal d’acordar punts en comu i poder actuar conjuntament en partits locals independents que volen mantindre la seua independencia. Actualment, i provenints de la Coalicio AVANT te Grup Municipal Valencianiste d’AVANT Albal en dos regidors en l’Ajuntament d’Albal.
Pensem que esta societat es mereix un partit que defenga lo nostre, a la nostra gent, nostres empreses, nostra agricultura, nostre mig ambient, als millors amics de l’home, els animals, la Cultura i Llengua Valencianes.
¡¡¡AVANT… ES  LA TEUA VEU!!!

No se admiten más comentarios