Politica: Torrent adoctrina chiquets

Torrent adoctrina chiquets

Torrent adoctrina chiquets. Un any mes, Escola Valenciana, ha portat a la nostra ciutat el moviment d’adoctrinament de chiquets.

Des de Avant Torrent, tornem a recordar que esta “Associacio Cultural” te com a objectiu la catalanisacio dels nostres fills. Sense que cap pare es done conter, de que estan manipulant al seu fill.

Demanarem explicacions a l’ajuntament

Avant Torrent, tambe dins d’un temps, demanarà a l’Ajuntament de la ciutat, el pressupost de l’acte realisat el dissabte. Aci, es va fer un concert en el PATI ROSA, a la part del Convent, i que com es pot vore en la foto presa a les 00:30 de la nit, no mes que n’hi havien entre 15 i 20 persones. sent un gast innecessari per al consistori, donada l’escassa assistencia i que paguem tots.

Com sempre, l’oposicio ya siga en el Cap i Casal (Valencia) o en Torrent, ni està ni se l’espera. El partits politics d’esta ciutat, pareix que asumixquen i pensem que estan d’acort, en que este tipo d’actes i siguen portats a cap no fent una oposicio firme al propi Ajuntament. El que calla otorga.

Politica d’adoctrinament continu i negoci del catalanisme

A la fi, la realitat es que es un copia i pega de la politica d’expansio del catalanisme. AVANT junt a Los Verdes venim denunciant esta politica que a la fi es un gran negoci. Torrent adoctrina chiquets.

Esta entitat te una Fundacio, i varies associacions propies que recibixen suculentes subvencions publiques. Subvencions provinents del Ministeri d’Educacio, de la Conselleria de Cultura i d’atres administracions.

Ademes, esta entitat reclama diners als pares i ajudes mijançaent la venda de merchandaising i paperetes que fan illegalment en coleges de primaria i instituts. L’utilisacio de mijos publics per a finançar esta entitat privada es continua i pot ser constitutiva de delit com venim denunciant.

No se admiten más comentarios