Benvinguts a la uep d’AvantTorrent

Vos volem donar la benvinguda a esta la nova uep d’AVANT Torrent.

El proyecte politic que va comançar d’AVANT fa uns anys, s’ha anat millorant i ara ha arribat el temps d’escomençar a professionalisar i a extendre el nostre proyecte. L’acort en el partit Los Verdes de Centro Moderado no será l’unic que vindrà i anem a fer un gran proyecte valencianiste que defenga els interessos valencians i LLIUTE per Totes les persones.

Des d’esta uep, volem treballar nostra Ciutat de Torrent va a ser una ferramenta de debat i a on podreu expresar vostres queixes del municipi i vostres sugerencies i preocupacions. Volem ser la TEUA VEU de Torrent.

Pensem que la Politica te que tindre com a eix fonamental les persones i ser bon gestors dels diners publics, i estem farts d’esta vella i nova politica que a la fi, sempre prometen i despuix mai complixen. No anem des d’AVANT a vendre fum, a prometre el cel, per a despuix baixar a l’infern, anem a dir sempre LA VERITAT, a exigir a nostres regidors i governants, estiguen en els equips de govern o en l’oposicio TREBALL, que lluiten pels torrentins i torrentines.

Nostre proyecte defen i promou l’IGUALTAT i el RESPECTE entre TOTS i TOTES. Volem una societat del sigle XXI a on la violencia no tinga cabuda, l’odi entre sexes s’extirpe de nostres vides, al igual que les conductes homofobes. El respecte entre TOTS ha de ser la base de la convivencia en IGUALTAT.

Este, a partir de demà, sera el teu nou portal de Torrent a on volem escoltar-te i anem a fer lo que atres no fan, escoltar i treballar per tots els torrentins i torrentines, perque volem ser la TEUA VEU en Torrent.

No se admiten más comentarios